Polgármesteri köszöntő

 

Kedves Látogató!

Hollóháza község polgármestereként köszöntöm Önt.

Örülök, hogy érdeklődésére tart számot településünk és szeretnénk, ha honlapunk segítséget adna a községünkkel kapcsolatos információk biztosításához.

Kívánom, hogy a hasznos információk keltsék fel érdeklődésüket a porcelángyártásáról ország és világszerte híres településünk iránt, vendégeinket pedig csábítsa az olvasottak, látottak személyes megtapasztalására.
Keressék fel minél gyakrabban Hollóházát, gyönyörködjenek a páratlan szépségű zempléni tájban, élvezzék vidékünk gasztronómiai különlegességeit, tekintsék meg a népművészet, népi építészet, kézművesség remekeit, találjanak kedvükre való programot a sokszínű kulturális palettán, látogassanak ki rendezvényeinkre, töltsék kellemesen az időt a vadregényes, érintetlen, páratlan növény és állatvilágú Zempléni-hegyekben és vigyék jó hírünket.
Nálunk mindig baráti fogadtatásra találnak, számos új élménnyel gazdagodhatnak!

Üdvözlettel:
Hegedűsné Lovas Adrienn
polgármester

 

 

Copyright 2012 FOCUS-Trió Bt                                                                                                                                                                                                                             Webhosting:MikroSysNet Kft