IKSZT

Kategória: IKSZT

Elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

 

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) átadása 

 

2011.május 20-án átadásra került az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér. A programokat Koleszár Sándor Polgármester Úr ünnepi beszéde nyitotta meg, majd dr. Hörcsik Richard Parlamenti Képviselő Úr átvágta a szalagot ezzel szimbolizálva, hogy hivatalosan is megnyílt a Közösségi Tér.

   

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség is képviseltette magát a rendezvényen és Váraljai Zoltán a szövetség alelnöke is felszólalt.
A rendezvény zárásaként az Európai Ifjúsági Hét keretében, Sóki János Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda projekt vezetője tartott egy Ifjúsági fórumot „Fiatalok a döntéshozatalban” címmel.

   

Hollóháza Önkormányzata 2008-ban pályázott IKSZT Cím elnyerésére. 2009-ben a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól 50.279.520 Ft támogatást nyert el a projekt megvalósítására. A beruházás költséghatékony módon valósult meg, hiszen a Hivatal épületének tetőterében került kialakításra a Szolgáltatói tér. A pályázat megnyerésével az IKSZT központban a fiatalok számára épült egy konditerem, ifjúsági klub, informatikai szoba, továbbá a helyi 5000 kötetes könyvtár és egy baba-mama sarok is helyett kapott a szakkör szobában. A mozgáskorlátozottak, önkéntes tűzoltók, polgárőrök egyesületei és a szlovák kisebbség számára 2 irodát alakítottunk ki és tárgyalások lebonyolításához egy konferencia termet. A közösségi házban minden érdeklődő egy helyen fog megtalálni mindent.

 
 

 Az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) a következő szolgáltatásokat nyújtja:


  • Könyvtár
         - 5000 Kötet

         - Olvasó sarok

         - Internetezési lehetőség 
 
  •  Baba - Mama klub

 

 
  •  Szakkör lehetőség minden korosztály számára

 
  • Informatika terem

         - Internetezési lehetőség

 
  •  Konditerem
 
  •  Ifjúsági klub

         - Csocsó

         - Asztalitenisz

         - Darts

         - Póker

         - Filmvetítési lehetőség

         - Zene hallgatás

 

  •  Szolgáltatói irodák
 

 

Minden kulturáltan szórakozni vágyó időset és fiatalt, valamint információ kutatót 
Sok Szeretettel Várunk!

 

Copyright 2012 FOCUS-Trió Bt                                                                                                                                                                                                                             Webhosting:MikroSysNet Kft